Om plusTEL ApS

plusTEL har leveret telefoni produkter og ydelser siden 2003 og som et teleudbyder siden 2007.

Vi har leveret IP-telefoni produkter og ydelser i Danmark siden 2003, hvor vi som en af de første webshops, eStation.dk, solgte IP-telefoni udstyr og bokse, herunder også IP-telefoner. Vi var også leverandør til Musimi kunder, som solgte SIP-Trunk, IP-linjer og numre til både erhvervskunder og private.

Med udbredelsen af IP-telefoni begyndte erhvervskunder at erstatte deres analoge omstillingsanlæg, PBX, med digitale og software-baserede telefoncentraler. Som en af de første udbyder, har vi siden tilbudt Asterisk Open Source PBX med indbygget GUI, FreePBX, til danske virksomheder.

Vores erhvervskunder ønskede, at vi leverer SIP-Trunk til vores hardware produkter og Asterisk og FreePBX omstillingsanlæg. Vi blev en registreret som en teleudbyder hos Telestyrelsen og indgik en wholesale aftale med TDC i 2007. Siden da, har vi været leverandør af IP-telefoni til danske virksomheder.

 

Vi har siden inkluderet Microsoft Teams-Telefoni. integration. Som konsulenter hjælper vi virksomheder med at vælge og implementere Operator-Connect og Calling-Plans samt Microsoft Teams Direct-Routing. Vi leverer SIP-Trunk til dette formål.

Vi er desuden gået i gang med Voicebot, AI-telefoni, som forbedrer de traditionelle IVR-systemer, velkomsthilsner og menuer og giver en bedre kundeoplevelse.

Scroll to Top